Holistike ekuivalent - holistike veproj

Wilhelm Theis GmbH, realizon dhe mirëmban projekte komplekse në fushën e pajisjeve teknike të ndërtimit për ju. Qoftë qendra tregtare, stadium futbolli apo shtëpi të vetme dhe shumëfamiljare:

Ne marrim përsipër të gjithë zbatimin teknik dhe administrativ të projektit tuaj.

Njohuria teknike, forca novatore, afërsia me klientin dhe puna në partneritet janë pikat tona të forta. Ne kemi një shkallë të lartë të performancës së brendshme dhe punonjës të trajnuar mirë dhe përgjegjës. Ne gjithmonë mbajmë një sy mbi përfitimin e projekteve tuaja pa lënë pas dore përgjegjësinë tonë ekologjike.

Tonë Filozofi.

Sfidat tuaja janë forca jonë! Kompania jonë e mesme mbështetet në njohuri teknike dhe sipërmarrëse, besueshmëri dhe mund të kthehet në përvojën dekada. Mëso më shumë...

Zbuloni blogun e kompanisë sonë.

Qëndroni të azhurnuar me këshillat dhe informacionin më të fundit.

15 dhjetor, 2022

...

Shtator 22, 2022

...

Gusht 27, 2021

...